Tuesday.

Snart bär det av till sthlm förhoppningsvis. Ska på intervju, så vi får se hur det går :)
Sen så ska vi bo på ett hotell som har gym och pool :) Och så skaffade vi ett kort i samband att man bor på hotellet som gör så att man kan åka över allt med sthlmstrafiken och att man kan gå in på alla museer och nöjes arrangemang. Vi ska även träffa lite nära och kära :) Så helgen kommer bli grymt roligt!


Leo är en riktigt smart kille, ifall jag till exempel säger -Ska du leka med pippi? så går han och hämtar pippi dockan. Eller -Ska vi läsa bok? Så hämtar han en bok och ger mig den. Han tycker bäst om böckerna Barbapapa och Toaletten hungrig. Måste köpa lite nya böcker :P Kan dem typ utan till hehe

Det är jätte roligt att han förstår vad man menar :) Han förstår vad klockan är, lampa, katt, häst, docka o.s.v


Elias har gjort mig helt såld på MBT skor, så när vi är i sthlm så ska jag köpa mig ett par. Han gått med hans gamla här hemma och det är verkligen skit sköna att gå i. Känns som kroppen blir rakare.

10 månaders babyn.

Var hos BVC igår på Leos 10 månaders dag. Jag antog att Leo hade bara två tänder nere men jag hade fel. Leo har nu två stora fram tänder med :) I början ville Leo hålla tandborsten själv men nu kan vi borsta alla hans 4 tänder själva. Utan att han ska bli jätte arg över att vi tar tandborsten och borstar.

Leo vill äta för det mesta själv. Han vill plocka upp maten från tallriken och stoppa den i sin mun. Hans favorit mat är just nu köttfärssås och spagetti även fisk i alla dess slag älskar han. Leo är även storm förtjust i majsbågar.

3 dagar innan han blev tio månader tog han sina första 3 steg. Nu är han så mycket som uppe i 6 steg som mest på raken :) Så det börjar arta sig.

Leo tycker om att titta på Barbie filmerna, Pingu, Dora utforskaren, Fiffi och blomsterfröna m.m

Hans favorit leksaker är bebis dockan, klosslådan, den mjuka boken man kan läsa i om en nalle.

Kräksjuka eller något.

Japp, jag och Elias spydde gärnet i några dagar. Magsäckarna har krympt på oss så vi klarar knappt av att äta mat :P Leo klarade sig undan kräket som tur var! Det var då man hade behövt en barnvakt om vi säger så. Spyde non stop :P Men nu är vi "friska" igen...

Tuesday.

Helgen som var har Elias föräldrar varit över, det var roligt.

Var i stan och köpte en dock bebis till Leo. För sist när vi var hos en tjej så hade hon en dock bebis som Leo var helt tokig i. Så nu är han jätte glad över sin nya leksak. Pussar och kramas med bebisen :)



Nu ska jag återgå till att digga/dansa till barnvisor med Leo.


RSS 2.0