Friday.

I dag var vi på mvc och barnmorskan kände på livmodertappen. Hon hoppades på att den skulle vara lite öppen så hon kunde få igång det hela. Men den är tydligen inte mogen än. Vilket är synd för att Elias är bara ledig nu i ca 2 veckor till... Vi ska dit igen på onsdag så vi hoppas på det bästa.

I morgon har det gått 40 veckor, så man lär gå över tiden. Hoppas inte bebisen kommer på Madeleines födelsedag bra :/


I påskas har vi även haft besök av fina vänner. Festat, gått på zoo och ätit sushi. Har varit trevligt med besök :)
Sedan så har vi haft hem förbi försäkringsrådgivare om barnförsäkring m.m Man vill ju ha det bästa till sitt barn.






Vandra i skönhet.

Wednesday.

10 dagar till BF. BB väskan är packad och klar och står redo i bilen. Snart ska Elias vara ledig i 3 veckor, så vi hoppas på att bebisen vill komma ut snart :D

Igår var vi och hälsade på förlossningen. Var inget nytt man fick reda på som man redan visste, typ bara vad det kostade per natt att ligga där och parkering av bilen. Men det var intressant ändå.
Vi var ett rejält gäng gravida som satt och lyssnade på barnmorskorna, alla klappade händerna och gratulerade oss när jag berättade att vi skulle ha barn så snart. Alla som satt där var beräknade till i slutet av maj eller i juni.

Så idag har jag knappt sovit och min mage kliar som fan!
Och i morgon kommer en vän hit med respektive och ska stanna över hela påsken :) Det ska bli roligt!







Vandra i skönhet.

Country Strong


Människor.

Ni anar inte hur mååånga kommentarer man får från människor.
-Oj vilken fin mage du har!
-Den är ju så rund och go :D
-Det ser tungt ut  o.s.v   o.s.v
Igår var det två barn som stod och vrål glodde på min mage och sa det ligger en bebis där inne. Dom var jätte nyfikna! Man kan bara inte låta bli att skratta då.


Var på Ica och handlade lite mat, då hon i kassan bad om mitt leg. Jag tänkte varför så kom jag på Elias redbull! Ser man så ung ut?? hehe helt sjukt!

2 veckor och 4 dagar.

Om 2 veckor och 4 dagar är bebisen beräknad till. Har satt igång och packat BB väskan. Ska in till mvc i morgon och då ska jag passa på att köpa lite mjukis byxor m.m som fattas i väskan. Man vet ju aldrig när bebisen vill titta ut. Har ju ganska ofta sammandragningar...


I söndags var vi ute på picknick. Vi åkte till en mysig sandstrand i närheten och slog oss ner med kräftor, ost och god dricka. Vi valde att fira Elias födelsedag i söndags istället för måndagen eftersom han skulle jobba då. I present fick han en tavla av mig som jag hade tecknat vi två på. Jag i profil med bebismagen och Elias stod och höll om mig. I bebismagen målade jag en liten bebis + så fick Elias en bok som han ville ha. Elias blev jätte glad av sina presenter :)


Nu ska göra mig en kopp te och se på filmen som nyss kom hem.






Vandra i skönhet.

Thursday.

Förra helgen blev vi tvungna att åka till förlossningen eftersom jag hade lite för högt blodtryck. Men det visade sig inget onormalt på proverna jag tog som tur var! Bebisen sparkar och mår bra!
Våran barnmorska som ska på semester nu i några veckor tyckte att vi kunde följa med henne till Frankrike. Tycker att hon fjäskar ganska mkt eller så tycker hon om oss, jag vet inte :S Men i alla fall hon är snäll. Bättre än den förra vi hade i Slite, hon var så gulli gull blä.

Min syster Malin fyller år på lördag, så vi skickade en present till henne. Elias fyller år på måndag och vill inte ha någonting (förutom att han vill att bebisen ska komma nu). Men det är inget man kan sköta på beställning :P

Har jätte svårt att sova om nätterna, bebisen väcker en med sparkar eller så vaknar man stup i ett. Har hittat ett SKIT BRA läkemedel mor halsbränna <3 <3 <3 <3 (Elias sa att jag skulle köpa det!) Så nu slipper man sitta upp och sova, äntligen!

Vi kollar på en unge i minuten och vi blir så glada när vi ser programmet. Snart ska vi ha en barn <3 Kommer gråta av lycka <3 Älskar min familj <3 Nu ska jag laga lite mat tills Elias kommer hem <3 Saknar min sötis <3

Btw nu har jag plastkortet i handen :D





Vandra i skönhet.

RSS 2.0