Monday.

Var på en bok studie cirkel som jag och 4 andra mammor har slängt ihop. Vi ska läsa en bok som heter Växa inte Lyda. Leo tyckte det var jätte roligt att träffa andra bebisar och att leka med dem :)

När vi kom hem ifrån stan hade Elias städat huset :) Super skönt!
Och så började Leo för första gången med K-ljudet - kakakaka... Lät precis som han försökte säga katt. Eftersom kissen var hos oss när han började :)


Kex är gott och är ett måste till varje måltid :P



Friday.

Leo går runt och visslar över allt i huset. Han drar in luft och får vissel ljud. Han började med detta igår och det håller på hela dagarna :) hehe

Annars så idag har det inte hänt så mycket. Man kan ju inte gå ut och promenera eftersom det är snö överallt. Så manblir lite rast lös, men som "tur" var finns det saker som ska göras i hemmet.

Leo 9 månader.

Nu är min lilla skrutt nio månader <3
Leo har två tänder i underkäken, kryper runt över allt och ställer sig upp mot allt. Han går riktigt bra med gå vagnen. Det enda irriterande med han är att han inte äter våran mat längre. Det är burkmaten som gäller. Detta är pga att vi var så länge på Gotland och att han fick sin öroninflammation. Men det var trevligt att vara iväg inte vara här.

Saknar mina vänner. Så jävla tråkigt, längtar tills vi flyttar. Söker jobb i sthlm så vi hoppas att jag får något där. Eller så kanske man ska plugga...
Vi har även problem med avloppet här hemma. Så jävla irriterande! Man kan inte duscha, diska, gå på toan, tvätta händerna... Man märker hur beroende man är av att ett avlopp ska fungera...


I Helgen var vi hos Madeleine och Andres. Det var roligt att träffa dem :) Nu har dom en liten söt hund också. Urgullig! Älskar verkligen Madeleines tavlor hon gör, hon är jätte duktig! Hon borde ha en egen hemsida och sälja.



Följer en blogg om en tjej som har ett barn med en kille. Men de är inte tillsammans längre. Han har inte träffat sin son på ett halvår! Ett HALVÅR! Kan inte fatta hur man kan göra så. Sätta ett liv till jorden och inte bry sig om sitt barn!

RSS 2.0