Leo 9 månader.

Nu är min lilla skrutt nio månader <3
Leo har två tänder i underkäken, kryper runt över allt och ställer sig upp mot allt. Han går riktigt bra med gå vagnen. Det enda irriterande med han är att han inte äter våran mat längre. Det är burkmaten som gäller. Detta är pga att vi var så länge på Gotland och att han fick sin öroninflammation. Men det var trevligt att vara iväg inte vara här.

Saknar mina vänner. Så jävla tråkigt, längtar tills vi flyttar. Söker jobb i sthlm så vi hoppas att jag får något där. Eller så kanske man ska plugga...
Vi har även problem med avloppet här hemma. Så jävla irriterande! Man kan inte duscha, diska, gå på toan, tvätta händerna... Man märker hur beroende man är av att ett avlopp ska fungera...


I Helgen var vi hos Madeleine och Andres. Det var roligt att träffa dem :) Nu har dom en liten söt hund också. Urgullig! Älskar verkligen Madeleines tavlor hon gör, hon är jätte duktig! Hon borde ha en egen hemsida och sälja.



Följer en blogg om en tjej som har ett barn med en kille. Men de är inte tillsammans längre. Han har inte träffat sin son på ett halvår! Ett HALVÅR! Kan inte fatta hur man kan göra så. Sätta ett liv till jorden och inte bry sig om sitt barn!

Kommentarer
Postat av: Malin Hejdenberg

vi är hemma med ögoninflammation idag, säkerligen resten av veckan.....blä!!!!!!

Kul att killen kryper å ståååår :) Saknar er!!



Kram kram

2012-02-14 @ 14:32:38
Postat av: Stina

Oj vad tiden går! Snart 1 år ju ;D vad kul att ni funderar på att komma till Stockholm. Då blir det närmare och man kanske kan träffas oftare :) vi har planer på att åka till Kalmar i en snar framtid. Så hoppas ni har möjlHet att träffas. Skulle vara riktigt kul :)

Hälsa familjen

Kramar

2012-02-14 @ 17:27:06
URL: http://stinakylare.blogg.se/
Postat av: mommo

Härligt att Leo är så aktiv och lär sig så mycket. Har ni napp på ngt boende i Sthlm?

Älskar er alla tre. Kramar

2012-02-15 @ 12:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0