Babysim.


I onsdags fick de lära sig att simma efter ett föremål i vattnet.
Leo valde en röd boll som han ville fånga med munnen och inte med händerna. Han sträckte ut hela sin hals och gapade stort medans han följde den röda bollen. Tyvärr så är det lite svårt att fånga en boll bara med munnen så han blev lite sur. Läraren sa att hon aldrig hade sett ett barn göra så (stäcka ut hela halsen). Vilket var roligt :)

I dag ska Elias föräldrar komma på besök. Det ska bli kul!

några dm bakåt.

I går så knuffade Leo sig själv bakåt några dm. Även idag gjorde han en helt omvändning på golvet :)
Det är så roligt att se hur han utvecklas :)

Saturday.



I dag kan man säga för första gången att Leo vänt sig från rygg till mage på golvet :) Annars så har han gjort det i sängen ett par gånger men det räknas typ inte :P Sängen är ju så mjuk...

Han har fått smakat på kött och det gillade han jätte mkt! Han fick även smaka lite på äpple och det avskydde han. Elias fick lite äpplen av hans arbetsgivare och eftersom varken jag eller Elias äter äpplen tänkte vi att Leo kanske skulle tycka om det. Men det gjorde han verkligen INTE! Han gjorde värsta grimaseringen, spottade ut allt och gall skrek. Äpple är det första han har reagerat på det viset. Annars så älskar han mat. Han skulle säkert äta hur mkt som helst ifall han fick det :)






Vandra i skönhet.

Friday.

I dag så har vi stor handlat en massa mat på city gross! Har inte haft något i kylen de senaste dagarna :P Men idag så kom det äntligen in pengar på kontot!

I går så var vi på baby caféet med sångstund och kaffe efteråt. Det är roligt att träffa andra föräldrar som har jämn gammalt barn som en själv har.
I slutet på varje sångstund blåser "värdinnan" såpbubblor med lugn musik i bakgrunden. Barnen blir helt paralyserade av de små bubblorna som svävar i rummet. En helt fascinerande upplevelse. (Ska nog köpa hem lite såpbubblor.) Samma sak gäller även här hon viftar med en jätte stor solfjäder.

Så har älsklingen bett om ledighet till jul. En månad <3 Längtar...





Vandra i skönhet.

Wednesday.

Babysim idag :) Elias fick bada med sorken den här gången. Sedan var det föräldragrupp i Färjestaden. Vi pratade lite om mat + att vi hann med en snabb vägning. Leo väger nu 6700 gram och är 68 cm lång.
I morgon blir det babycafé och sångstund :) Ska bli roligt!

nappen - Leos bästa vän...


Lite bilder :)

Eftersom det efterfrågades om lite bilder så kommer det några nu :)


Matdags i bilen och festival i Malmö.




Poserar med mamma och Leo tycker om sina mumsiga händer :)




Picknick på stranden.





Massor med bus hela dagarna <3




Leker med baby gymmet.




Sover och försöker träffa rätt med nappen.




Leo i sin maskros body som vi hittade på secondhand härom dagen.



4 månaders babyn.

Leos favorit leksak just nu är baby gymmet vi köpte i helgen. Han älskar att sträcka sig efter saker och leka med skallror o.s.v

Han är ganska duktig på att stoppa in nappen i munnen ifall den har åkt ur/han pillat ur den. Men dock så kan den träffa fel eller så suger han på nappen åt fel håll :)

Hans fötter är väldigt intressanta men tycker det är väldigt äckligt att suga på dem :P Till skillnad från andras bebisar. Men han lär väll suga på dem så småningom...

När han ligger ner försöker han sätta sig upp, men lyckas inte riktigt än :P

Leo är en väldigt nyfiken liten pojke. Han tycker bäst om att sitta eller att stå upp. Mest stående :)

Som ni redan vet så får han redan smakportioner och det tycker han är jätte gott. Han älskar att sitta i barnstolen och se oss äta tillsammans med honom. Hans favorit smaker är morot, palsternacka, ärtor, broccoli och blomkål.

moster Madeleine och Leo i Växjö.




Tuesday.

I dag har jag och Leo degat på soffan/sängen hela dagen till en massa filmer/tv serier. Vi har även bakat kladdkaka, lagat mat och diskat. I dag smakade han för första gången på ärtpuré och det var en lyckad måltid! Han tyckte det var jätte gott :)

I helgen var vi på en massa secondhand butiker och fyndade lite kläder åt Leo, ett babygym och en åkpåse.
På fantastiska barn utanför Kalmar hade jag sett en jätte fin body med maskrosor på och som tur var hade ingen köpt den :D Även där såg Elias ett babygym för 100 kr så han la Leo under den och Leo tyckte det var jätte roligt. Så vi köpte den. Leo ligger ganska ofta under den och leker för fulla muggar :)
Åkpåsen köpte vi för en 20 lapp(!), de brukar annars kosta runt en tusen lapp. Så det var ett bra kap till när vintern kommer :)


Sen så var det ju den där gubben jag vaknade till som satt i vårt kök i måndags :S
Jag hörde att någon gick in i huset men jag trodde ju att det var Elias som hade kommit hem ifrån jobbet.
Så såg jag från sovrummet någon sitta i köket. Elias brukar vanligtvis gå till datorn och det var inte Elias ben heller... Så jag gick ut till köket och frågade vem det var.
Det var tydligen grannens pappa som hade gått in i fel hus. Jag menar sonen till pappan har typ jobbat här i 20 år! Hur kan pappan inte veta vart sin egen son bor?! Har man verkligen så dålig minne/kontakt?!
Han började snacka om att han hade flundror med sig och en massa skit. Så jävla skumt/stört. Jag fattade ingenting var nyvaken och förvirrad :S
Han gick ganska fort ut ur huset och bad om ursäkt för att han hade gått fel.
- Då får du somna om igen sa han innan han gick.... Lätt att göra det efter att ha vaknat till en okänd gubbe i köket! Tänk om han hade stått över mig och Leo och runkat eller något :S Äckligt!!!!
En riktigt obehaglig känsla!
Konstigt att alla störda grejer ska hända just mig :S


Nej i morgon blir det i alla fall babysim igen och vi längtar... det var så himla mysigt sist :)
Och då är Leo exakt 4 månader gammal <3 Mer om det i morgon!


Vandra i skönhet.

länge sen sist.

ja vet inte hur länge sedan jag sist skrev men iallafall så har vi överlevt här ute i blåsten :P
De vi har tillbringat dessa dagar med är att Elias föräldrar har varit förbi en sväng, vi har varit på babycafe, sångstunder, bankat plåt i kalmar till lilla snigel, börjat på babysim (super mysig!), Leo har haft sin första sjukdom (snorig, hosta och feber), picknick på en sandstrand(!) i närheten av oss, Leo älskar mat, myser framför tv nästan varje dag :), inga promenad väder (blåsigt så in i gurkan!).....




Om en vecka så är Leo 4 månader <3 min lilla sötnos :) Kan det finnas någon större kärlek än till sitt barn <3 En helt obegriplig känsla!

RSS 2.0